Jagtsæson

Første klip fra JAGTSÆSON: Numseselfie går helt galt

26.06.2019

Torsdag d. 3. oktober er der premiere på den stjernespækkede danske komedie JAGTSÆSON med Mille Dinesen, Lærke Winther og Stephania Potalivo i hovedrollerne. I dag kan Nordisk Film Production offentliggøre hovedposteren og første klip fra filmen.

Klippet er et udsnit af en scene på et hotelværelse, hvor den unge Bella (Stephania Potalivo) indvier Eva (Mille Dinesen) og Marlene (Lærke Winther) i, hvordan hun afbleger sit numsehul med blegecreme. Eva bliver nysgerrig og må straks på toilettet for at få syn for, hvordan hendes egne nedre regioner tager sig ud. I færd med at tage en numseselfie aktiverer hun intetanende Facetime og ringer i stedet op til sin chef, som uheldigvis står midt i et teambuilding-seminar sammen med alle hendes kollegaer fra Skattestyrelsen…. Det er med andre ord en numseselfie, der går helt galt!

Historien i JAGTSÆSON

Den nyligt fraskilte singlemor Eva (Mille Dinesen) tager på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther) for at hjælpe hende gennem sin midtvejskrise. Med på turen er også Isabella (Stephania Potalivo), den nye unge kæreste til Evas eksmand, som maser sig på for at overtage rollen som bedsteveninde for Marlene. Det bliver en tur, der får det absolut værste frem i pigerne, og venskabet bliver sat på en voldsom prøve gennem bl.a. en uheldig omgang Brazilian waxing og en mislykket fasanjagt. Spørgsmålet er, om Eva kan klinke skårene med Marlene, sikre et anstændigt forhold til Isabella og redde sin søns fødselsdag.

JAGTSÆSON er en varm, skør og humørfyldt dansk komedie, der kommer ind under huden på sine sjove, skrøbelige og alt-for-meget karakterer. Publikum kan se frem til at krumme tæer, mens de tre kvinder gennemlever alt fra veninde-jalousi over fertilitetsbehandling, nye familiekonstellationer og lurende midtvejskriser.

Holdet bag filmen

JAGTSÆSON instrueres af Tilde Harkamp (Den anden verden og Iqbal og den hemmelige opskrift m.fl.) efter manuskript af forfatterparret Claudia Boderke og Lars Mering, der bl.a. har skrevet de succesfulde Klassefesten-film. Filmen er optaget på Fyn takket være støtte fra FILMFYN.JAGTSÆSON produceres af Nordisk Film Production - med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning, FILMFYN, DR v/Filmklubben og Nordisk Film Distribution.