faciliteter.jpg

Faciliteter

Hos Nordisk Film har alle mødelokaler et navn, der relaterer sig til Nordisk Film. Disse mødelokaler kan bookes via outlook.

Kontorleder 

Serviceleder Mica Stoltze Nielsen har overblik over kontorlokaler, og styrer allo­keringen og udlejningen til de forskellige produktioner. I forbindelse med større ændringer er det således vigtigt at kontakte Mica i god tid før ændringen ønskes gennemført.

Møbler

Alle møbler og inventar skal indkøbes via Serviceleder Mica Stoltze Nielsen. Møbler skal bestilles via afdelingschefen, som skal godkende købet indenfor eget budget.

Mødelokaler

Mødelokaler med tilhørende AV-udstyr bookes via Outlook, hvor det også oplyses, hvor mange personer der er plads til.

For et overblik over de mødelokaler, der er mulige for alle at booke, kan du trykke her

Alle større mødelokaler er udstyret med projektorer og lydanlæg. Kontakt IT, hvis der er problemer med udstyret.

Afrydning efter møder, sørger man selv for. Generelt gælder det, at mødelokaler­ne forlades i pæn stand, så det er klar til den næste kollega som skal holde møde – husk derfor at rydde kaffekopper m.m. op. Det er mødeleders ansvar, at der ryddes op efter møder.

Det gamle Marketenderi er forbeholdt større interne som eksterne arrangementer og møder.

Kinografen

Kinografen er Nordisk Film egen biograf, hvor der er plads til ca. 55 personer. Den er allokeret som fælles mødelokale, hvilket betyder du ikke vil få tilsendt en regning for at benytte kinografen. Dog vil faktura for operatørtimer samt evt. leje af specielt udstyr blive tilsendt særskilt, priser varierer alt efter konkret behov.

Kinografen bookes via Outlook. Søg på Valby Kinografen. 

I Kinografen kan du afvikle fra din egen PC/Mac, PlayStation, YouSee boks eller fra DCP (DCP kræver superbruger kendskab, de relevante afdelingers superbrugere er undervist). Brugervejledninger ligger i Kinografen.

I salen står der to pulte. Den ene er en ”Taler stol” med HDMI stik. Her kan du afvikle film, præsentationer mv. fra din egen PC/Mac. I den anden pult er der placeret en PlayStation og oven på pulten en monitor hvor du kan angive hvilken type af afvikling du ønsker

a)    PlayStation

b)    YouSee

c)    Laptop (fra HDMI)

d)    Production (flat)

e)    Production (Scope)                
 

Bestiller du operatør vil du få tilsendt en mail med bekræftelse på at en operatør er booket. Du kan ikke afbestille ”booking m. operatør” mindre end 48 timer før en booking. Kontakt Mica hvis du har brug for at afbestille en operatør.    

OBS: Du er altid selv ansvarlig for oprydning og afrydning. Efterlad lokalet ryddet og klar til næste bruger. Manglende oprydning vil medføre en regning fra rengøringsselskabet, hvis de også skal rydde op inden rengøring. Kinografen er video-overvåget. Overvågningsvideo vil kun blive gennemset ved uregelmæssigheder.                

Oplever du problemer med udstyret i Kinografen eller har du brug for hjælp til booking kan du kontakte Mica på +45 23 33 02 03.

Rengøring

Der bliver gjort rent 2 gange om ugen. I ugedagene ml. kl. 20:00-8:00, og om søndagen i løbet af eftermiddagen. Sørg for at dit kontor er nogenlunde ryddet efter endt arbejdsdag, så rengøringen har plads at arbejde på. Husk at ren­gø­ringen ikke bærer dit brugte service tilbage til kantinen – det er dit eget ansvar.

Oprydning

Oprydning og orden er med til at sikre bedre arbejdsbetingelser og bedre ren­gøring. Uanset hvor du arbejder eller færdes, er du ansvarlig for, at der er ryddet op, når du forlader stedet, så arbejdspladsen altid fremstår ren og præsentabel.

Alle møderum, tekøkkener etc. skal efterlades i samme stand, som du selv ønsker at overtage dem.

Rengøringspersonalet rydder ikke op, så du er selv ansvarlig for at fjerne brugt service fra din arbejdsplads, der skal returneres til kantinen.

Plakater og andet materiale, der er brugt til møder eller seminarer, skal nedtages og fjernes fra lokalerne.