Gaming

Nordisk Film søger playtestere til computerspil

01.04.2020

Som noget helt nyt har Nordisk Film udviklet et såkaldt User Research Lab, hvor forbrugere og gamere inviteres ind for at teste computerspil. Målet er at skabe de bedst mulige spiloplevelser. Nu åbner Nordisk Film op for, at man kan tilmelde sig som tester.

Nu kan både gamere og helt almindelige forbrugere være med til at gøre computerspil fra Nordisk Films spilselskaber endnu bedre. Det sker i Nordisk Films nye User Research Lab, hvor spil og spilfunktioner til både PC, konsol og mobil kan blive brugertestet. 

Det foregår ved, at en gruppe playtestere samles i User Research Lab’et, hvor de spiller specifikke spil og spilsekvenser med henblik på at teste features – både i eksisterende spil, men også i spil, der ikke er på markedet endnu. Playtesternes feedback går direkte tilbage til spiludviklerne. 

Nordisk Film Games, som har udviklet og driver det nye User Research Lab, har nu åbnet op for, at man kan tilmelde sig som playtester. De første egentlige testsessioner, der typisk varer to-fire timer, vil gå i gang, når COVID-19-restriktionerne er ophævet. 

De seneste år har Nordisk Film Games investeret massivt i computerspil og har p.t. hel- eller delejerskab af seks spilselskaber: Avalanche Studios Group, Star Stable, Raw Fury, Reto Moto, Flashbulb Games og Kogama. I første omgang er det spil fra disse selskaber, som bliver testet. 

Vi vil hjælpe vores spilselskaber med at skabe de bedste spiloplevelser, og i et User Research Lab kan de få værdifuld information direkte fra dem, som skal spille deres spil. Der findes herhjemme ikke noget lignende setup eller tilbud, så vi krydser fingre for, at rigtig mange har lyst til at melde sig som playtestere. Hvis man elsker at game eller gerne vil have mere indblik i spilbranchen, er det her en oplagt mulighed. Når vores User Research Lab er fuldt operationelt, kan der være mulighed for, at vi på sigt også kan tilbyde at teste spil fra selskaber uden for Nordisk Film og Egmont-koncernen,” siger Sofie Filt Læntver, der er Director of Partnerships i Nordisk Film Games.

Hvis man er interesseret i at registrere sig som playtester, kan det gøres på www.nordiskfilmgames.com/playtest. Inviteres man til at deltage i en spiltest, får man et gavekort til GoGift som tak for hjælpen. Hvis man er under 15 år, skal man få sine forældre til at registrere sig på sine vegne.

For yderligere information kontakt venligst: 

Sofie Filt Læntver
Director of Partnerships, Nordisk Film Games
+45 27457538
sofie.laentver@nordiskfilm.com