Markus Windelen

Nordisk Games ansætter partner og director of operations

07.01.2021

Som led i, at Nordisk Film-ejede Nordisk Games nu opererer i hele Europa, er Markus Windelen tiltrådt en stilling som partner og director of operations.

Nordisk Games har ansat Markus Windelen som partner og director of operations. Nordisk Games er en del af Nordisk Film og investerer i europæiske computerspilselskaber. Markus Windelen har mere end 20 års erfaring fra den europæiske computerspilbranche. Han er baseret i Tyskland og kommer fra en stilling som managing director for produktionsselskabet Six Foot Europe. Tidligere har han været COO for de to tyske computerspiludgivere Gameforge og dtp entertainment, ligesom han har arbejdet 12 år hos Atari.

Nordisk Games har opbygget en portefølje af p.t. otte europæiske computerspilselskaber, herunder Avalanche Studios Group, Star Stable Entertainment og senest spanske MercurySteam, som Nordisk Games købte 40 procent af lige før jul 2020. Markus Windelen skal hjælpe med at udvikle portefølje-selskaberne, ligesom han skal medvirke ved nye investeringer.

“Vi er meget glade for at få Markus ombord. Han har stor erfaring, masser af kontakter i branchen og er en meget erfaren leder. Og så er han bare en af den slags mennesker, som du gerne vil arbejde med på daglig basis, så vi er glade for, at han sagde ja,” siger Mikkel Weider, der er managing director i Nordisk Games.

“Jeg er meget glad for at blive en del af teamet. Nordisk Games rækker nu udover Norden og til hele Europa, når det handler om at hjælpe computerspilselskaber med at skabe spil, der har en global appel. Deres seneste investering i MercurySteam er et stærkt eksempel på denne nye tilgang. Jeg ser frem til at hjælpe teamet med denne nye strategi,” siger Markus Windelen.