Klovn the Final poster ny

Trailer og hovedplakat til KLOVN THE FINAL er landet!

17.12.2019

Nedtællingen til KLOVN THE FINAL er i fuld gang. Nu er der kun seks uger til biografpremieren torsdag d. 30. januar 2020, og i dag kan Nutmeg Productions og Nordisk Film Distribution præsentere filmens trailer, hovedplakat og for første gang løfte sløret for handlingen.

Handlingen

Varer kærligheden evigt? Det spørgsmål må Frank stille sig selv, da han til sin 50-års fødselsdagsfest får overbragt nyheden om, at Mia overvejer at lade sig skille. Casper mener at Mia bare skal lægges på is, og derfor beslutter de sig for at tage på weekendtur til Island. Men en dum misforståelse i lufthaven betyder, at de misser flyet, og så ruller lavinen… Da de ikke er klar til at tage hjem, ”gemmer” de sig i Lars Hjortshøjs tomme luksusvilla lige over for Frank og Mias hus. De ringer snedigt hjem og fortæller, at de er på Island. Alt kører… indtil et voldsomt vulkanudbrud på Island lukker luftrummet over øen på ubestemt tid og forhindrer dem i at ”komme hjem”. Pludselig kan Frank bogstaveligt talt kigge på sit eget liv udefra, og her må han konstatere, at Mia virkelig er ved at forlade ham. Men hvad kan han gøre, når han og Casper har opbygget deres hidtil største løgn?
 
KLOVN THE FINAL bliver en episk odyssé ind i midtvejskrisens tåger - en sidste tåkrummende pinagtig og vanvittig KLOVN-rejse på det store lærred. 

Om KLOVN THE FINAL

Efter KLOVN THE MOVIE (2010) og KLOVN FOREVER (2015) kommer KLOVN THE FINAL til at lukke og slukke for Casper Christensen og Franks Hvam filmtrilogi, der alene med de to første film solgte over 1,3 mio. biografbilletter.  Casper og Frank har fra starten tænkt KLOVN-filmene som en taburet med tre ben: Fortællingen om den moderne mand og de tre vigtigste ting i hans liv: Faderskab, venskab og ægteskab. De tre temaer har fået hver sin KLOVN-film. I KLOVN THE MOVIE handlede det om Franks kamp for at blive far. I KLOVN FOREVER handlede det om venskabet med Casper. Og i KLOVN THE FINAL handler det om kærligheden.

Holdet bag

KLOVN THE FINAL er skrevet af Casper Christensen og Frank Hvam og instrueres ligesom de to første KLOVN-film af Mikkel Nørgaard – den bedst sælgende danske instruktør siden Erik Balling. Mikkel Nørgaard er netop vendt hjem til Danmark fra Los Angeles for at sætte punktum på den populære filmtrilogi.
 
KLOVN THE FINAL produceres af Jesper Zartov (i Nutmeg Productions) i samarbejde med Barbara Crone. Han har tidligere også produceret bl.a. KLOVN FOREVER og syvende sæson af KLOVN-serien. KLOVN THE FINAL er støttet af Det Danske Filminstitut v/ Markedsordningen, TV 2 Danmark og Nordisk Film.