k-c3-a6mpep-c3-a6re-web

Efterårsferiens aller største eventyr

17.10.2017

Nordisk Film Production præsenterer efterårsferiens mest originale danske animationsfilm, DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE, som i åbningsweekenden blev set af 24.280 danskere.  

Gør som næsten 50.000 andre danskere og tag i biografen i efterårsferien og lad dig fortrylle af DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE - en film for både voksne og børn. 

Et charmerende og storslået eventyr i en kæmpestor pære

Elefanten Sebastian og hans bedste ven, katten Mitcho, bor i Solby – en hyggelig havneby hvor alt ånder fred og lykke, indtil byens elskede borgmester J.B. en dag forsvinder.

Viceborgmesteren Kvist pønser på at overtage borgmesterkæden og henlægge Solby i evig skygge, men på en fisketur fanger Mitcho en flaskepost fra J.B., der skriver, at han er strandet på Den Mystiske Ø. I flaskeposten ligger også et lille bitte frø, som de planter, og i løbet af natten vokser en kæmpestor pære frem! Pæren ombygges til et skib, og i den sejler Sebastian og Mitcho ud for at hente J.B. hjem til Solby.

DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE er en original dansk animationsfilm, der tager publikum ved hånden og tager dem på en magisk og uforglemmelig rejse mod den Mystiske Ø – en rejse, der bl.a. byder på pirater, en meget stor sødrage og en meget lille – og meget kolerisk – politiker.

Populære stemmer og unik instruktør-trio

Publikum kan glæde sig til at opleve stemmer fra en perlerække af populære skuespillere som Peter Frödin, Søren Pilmark, Henrik Kofoed, Jakob Oftebro, Bjarne Henriksen, Peter Plaugborg, Peter Aude og de to purunge talenter Alfred Bjerre Larsen og Liva Elvira Magnussen i hovedrollerne som hhv. Sebastian og Mitcho.

Nordisk Film Production, Einstein Film og A. Film har arbejdet i mere end tre år på filmatiseringen af DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE, og en unik instruktør-trio bestående af Philip Einstein Lipski, Jørgen Lerdam og Amalie Næsby Fick har sammen bragt Strids univers til live på lærredet. De tre har aldrig tidligere arbejdet sammen i en trio, men de har været involveret i en perlerække af danske tegnefilm, lige fra Valhalla og Hjælp! jeg er en fisk og Jungledyret Hugo, over Terkel i Knibe og Olsen Banden på de bonede gulve til Ronal Barbaren og Rejsen til Saturn

Manuskriptet er forfattet af Bo hr. Hansen, Philip Einstein Lipski og Amalie Næsby Fick, og filmens producere er Thomas Heinesen fra Nordisk Film Production og Trine Heidegaard fra Pop Up Production.

Se spilletider for DEN UTROLIGE HISTORIE OM DEN KÆMPESTORE PÆRE og køb billetter her.