casper-frank-fotograf-joachim-ladefoged

Efterfølgeren til ”Klovn – The Movie” er på vej!

30.10.2014

KLOVN FOREVER har netop startet optagelser i København og Los Angeles og får forventet biografpremiere i september 2015.

Fire år efter, at ”Klovn – The Movie” blev årtiets største danske biografsucces, er Casper Christensen og Frank Hvam klar med efterfølgeren. Der er blevet talt og skrevet meget om en mulig 2’er, og Nutmeg Movies og Nordisk Film Distribution kan i dag fortælle, at filmen i den grad bliver til virkelighed. KLOVN FOREVER startede optagelser i København i sidste uge, og nu er hele holdet taget videre til Los Angeles, hvor der filmes de kommende 10 dage.

Da ”Klovn - The Movie” fik biografpremiere i december 2010, overgik den selv de vildeste forventninger og solgte 855.000 billetter. I et godt stykke tid har Frank Hvam og Casper Christensen overvejet at lave en efterfølger, og nu er de allerede i fuld gang med KLOVN FOREVER. De udtaler:

Casper Christensen og Frank Hvam udtaler:

-          Grunden til at der er gået 4 år, er at vi ventede på en idé der var så stærk, at vi kunne lave en film der kunne overgå den første. Og vi synes, at det manuskript vi har nu kan det. Det er også lykkedes os at samle det gode gamle stærke hold, plus nogle virkeligt spændende nye kræfter på skuespillerfronten.

Hemmeligt plot
KLOVN FOREVER skal for første gang produceres af Casper Christensen og Frank Hvams eget produktionsselskab Nutmeg Movies med Jesper Zartov som producer.

Ligesom ”Klovn – The Movie” er KLOVN FOREVER en helt ny ”Klovn”-historie i spillefilmslængde. Filmen kan ses uafhængigt af forgængeren, men plottet i filmen er hemmeligt indtil videre, så publikum må væbne sig med tålmodighed. Castet offentliggøres løbende, men det kan dog afsløres, at filmen - udover Casper og Frank – naturligvis også byder på et gensyn med Mia Lyhne i rollen som Mia.

Succesinstruktør ved roret
Det bliver succesinstruktøren Mikkel Nørgaard, der skal instruere KLOVN FOREVER. Han instruerede også ”Klovn – The Movie” og tv-serien bag filmen, ligesom han også har været instruktør på tv-serierne ”Langt fra Las Vegas”, ”Anna Pihl”, ”Borgen” samt de yderst populære filmatiseringer af Jussi Adler-Olsens Afdeling Q-bøger, ”Kvinden i Buret” (årets mest sete biograffilm i Danmark sidste år) og ”Fasandræberne”, som lige nu sætter rekorder i biograferne.

”Klovn”-brandet ud i hele verden
TV-serien ”Klovn” bag filmene er for nylig solgt til remake i Holland, Belgien, Tyskland og Finland. I Holland, hvor tv-serien har været en kæmpe succes, kører anden sæson allerede. I USA har Warner Brothers netop forlænget retten til at lave en amerikansk remake af den første film med komikeren Danny McBride.