Kollision

Hovedtrailer til Avaz-brødrenes KOLLISION er ude nu!

04.09.2019

Rocket Road Pictures og Nordisk Film Distribution kan i dag offentliggøre hovedtraileren til Brødrene Avaz’ nye danske drama KOLLISION, som får landsdækkende biografpremiere den 31. oktober.

I traileren møder publikum en familie i opløsning. Forældreparret Leo og Olivia, spillet af Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil, forsøger at kæmpe sig tilbage til livet, efter at en familietragedie får alt til at falde sammen omkring dem. Traileren giver publikum indblik i et forældrepar i krise og faderens kamp for at få sin familie tilbage, når tragedien rammer.

I filmens øvrige roller ses et stjernespækket cast bestående af bl.a. Tommy Kenter, Henning Jensen, Bodil Jørgensen, Nicolas Bro, Rasmus Bjerg, Sebastian Jessen, Julie Christiansen og mange flere.

KOLLISION er udtaget i Biografklub Danmarks program for sæson 2019/20.

Handlingen

Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil spiller i KOLLISION hovedrollerne, Leo og Olivia der pludseligt slynges ud i en krise. Under tragiske omstændigheder bliver deres niårige datter Liv kastebold mellem sin mor og far. Filmen er et bevægende drama, der udforsker en familie i opløsning og de beslutninger forældre træffer i forsøget på at finde mening og håb. Filmen er inspireret af virkelige hændelser.

Holdet foran og bag kameraet

Brødrene Avaz spillefilmsdebuterede med det anmelderroste melodrama Mens vi lever (2017), der overraskede dansk film med mere end 100.000 solgte biografbilletter. De tre selvlærte filmbrødre har hver især en helt central rolle, når de skaber film. Mehdi er instruktøren, Milad manuskriptforfatteren og Misam produceren. Brødrene ejer desuden produktionsselskabet Rocket Road Pictures, som også stod bag Mens vi lever.

I hovedrollen som Leo kan publikum glæde sig til at se Nikolaj Lie Kaas, der senest har hittet stort i Journal 64 (2018), den fjerde og sidste Afdeling Q-film med Kaas i rollen som Carl Mørck. Som Leos kone Olivia får Cecilie Stenspil sin første store filmrolle, og i den centrale rolle som den blot niårige Liv er der skuespillerdebut til Karla Sigrid Wienberg Avaz, datter af producer Misam Avaz.

Som Olivias magtfulde og stenrige far Harald ses Tommy Kenter, der senest har høstet stor ros som Phillip Salomon i Bille August’ biografsucces Lykke-Per (2018), mens Henning Jensen spiller Leos far Bjarne. Efter hovedrollen i Brødrene Avaz’ debutspillefilm Mens vi lever er Sebastian Jessen tilbage i folden hos Brødrene Avaz i rollen som Olivias krigstraumatiserede bror Frederik, mens andre centrale roller udfyldes af bl.a. Rasmus Bjerg, Nicolas Bro, Julie Christiansen, Charlotte Munck, Bodil Jørgensen, Albert Rudbeck Lindhardt (ungdomsskuespilleren fra bl.a. Der kommer en dag (2016) og Landet af glas (2018)), Jes Dorph-Petersen og Casper Crump.

KOLLISION er produceret af Rocket Road Pictures med støtte fra Det Danske Filminstitut under Markedsordningen og er co-finansieret af TV 2. Filmen er optaget i Aarhus og Frederikshavn med støtte fra Den Vestdanske Filmpulje. Filmen distribueres i Danmark af Nordisk Film Distribution.