kasper-20busch-20lund-20nyweb

K.B. Hallen får ny direktør fra DR Koncerthuset

27.06.2017

Når den nye K.B. Hallen åbner til næste år, venter der publikum uforglemmelige oplevelser, lover Kasper Busch Lund, som bliver direktør for den ikoniske, topmoderne multihal i Hovedstaden.

Det bliver en særdeles erfaren profil, som skal drive den nye K.B. Hallen, når den ikoniske venue på Frederiksberg efter planen åbner i slutningen af 2018. Kasper Busch Lund (49) tiltræder som direktør for K.B. Hallen 1. september 2017. Han kommer fra en stilling som kommerciel chef for DR Koncerthuset og har desuden mange års ledererfaring fra flere af landets førende reklamebureauer. 

Nordisk Film skal sammen med den tyske virksomhed CTS Eventim drive K.B. Hallen, som bliver en multihal, hvor der både er plads til koncerter, messer, sportsbegivenheder, konferencer, shows og kulturevents. Kasper Busch Lund skal nu i gang med at opbygge driftsorganisationen og skabe tæt kontakt til promotere og arrangører. 

"Det er fantastisk, at K.B. Hallen nu genopstår som en topmoderne multihal efter branden i 2011. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for, at K.B. Hallen igen placeres som et kulturelt fyrtårn i Hovedstaden. De ikoniske rammer og stedets helt særlige historie og dna skal inspirere de største talenter til at levere ekstraordinære præstationer, der sætter sig hos både publikum og de optrædende som fantastiske, uforglemmelige oplevelser," siger Kasper Busch Lund. 

Den nye K.B. Hallen, tegnet af Christensen & Co (CCO), bliver en markant bygning inspireret af den oprindelige K.B. Hal fra 1930erne. Selve hallen får en kapacitet på op til 4.900 gæster og vil kunne skræddersys det enkelte arrangement. 

“K.B. Hallen rummer fantastiske muligheder, som vil være meget efterspurgte. Derfor har det været afgørende at rekruttere en erfaren og afholdt direktør, der har solid forståelse for, hvad der skal til for at drive en venue af denne kaliber med alle former for kvalitetsarrangementer. Jeg er meget glad for, at Kasper har takket ja til jobbet. Han har de seneste år løftet DR Koncerthuset på alle parametre og har en klar vision for, hvad K.B. Hallen skal kunne levere,” siger Asger Flygare Bech-Thomsen, der er direktør i Nordisk Film.