Michael Sørensen Head of Marketing & Film

Nordisk Film Biografer ansætter Head of Marketing & Film med stor erfaring fra LEGO

02.10.2019

”Jeg elsker film,” siger Michael Sørensen, der skal være med til at styrke gæsternes oplevelse af Nordisk Film Biografer som Danmarks stærkeste biografbrand.

Det er en stærk salg- og marketingprofil med omfattende international erfaring fra oplevelsesindustrien, der nu sætter sig i stolen som Head of Marketing & Film i Nordisk Film Biografer Danmark. 39-årige Michael Sørensen, som bl.a. har været en årrække hos LEGO, tiltræder 7. oktober og skal som overordnet ansvarlig for marketing og filmbooking styrke Nordisk Film Biografer i bestræbelserne på at levere den bedst mulige gæsteoplevelse. 

Nordisk Film Biografer er med 23 biografer over hele landet Danmarks største biografkæde og møder hver dag sine gæster med lyd, billede og komfort i topklasse. Senest er alle salene i Lyngby, Fields og Falkoner på Frederiksberg blevet udstyret med luksussæder, som kan lægges helt ned. 

”Vi er meget glade for, at det er lykkedes os at få Michael Sørensen til Nordisk Film Biografer. Michael kommer med stor kapacitet og erfaringer, som i den grad vil bidrage til at videreudvikle og forny Nordisk Film Biografer med gæsteoplevelsen i centrum. Michael har gennem sin karriere arbejdet med stærke nationale og internationale forbrugerbrands med kvalitet og brandidentitet i højsædet, hvilket er kompetencer, vi hos Nordisk Film Biografer ser frem til at få tilført,” siger Casper Bonavent, der er adm. direktør for Nordisk Film Biografer Danmark. 

Michael Sørensen er uddannet cand.negot fra Syddansk Universitet og er p.t. ejer af konsulentvirksomheden Oomph!, der understøtter virksomheders forretningsudvikling med digital markedsføring. Tidligere har han arbejdet ti år hos LEGO med global marketing og produktudvikling, herunder har han bl.a. været Director, Account Management & Strategy i USA samt Brand Director i Tyskland.

”Jeg elsker film. Derfor er jeg begejstret over at have fået denne mulighed. Jeg glæder mig til at bidrage med at give endnu flere gæster Danmarks bedste biografoplevelse i Nordisk Film Biografer,” siger Michael Sørensen.