Kine Kristin Kjærnes

Nordisk Film Biografer henter Head of Commercial Sales hos TelenorNordisk Film Biografer henter Head of Commercial Sales hos Telenor

11.10.2019

Kine Kristin Kjærnes skal styrke den kommercielle udvikling i Danmarks største biografkæde. Fokus er på at fremme gæsteoplevelsen og skabe nye kommercielle tilbud og koncepter.

Nordisk Film Biografer styrker sin danske organisation med Kine Kristin Kjærnes, der 1. november tiltræder i en nyoprettet stilling som Head of Commercial Sales. Hun får ansvaret for det kommercielle salg i Nordisk Film Biografer og skal bl.a. udvikle tilbud og koncepter, der er med til at øge gæsternes oplevelse, når de besøger en af Nordisk Films 23 danske biografer, ligesom hun får ansvaret for en lang række partnerskaber. 

Kine Kristin Kjærnes kommer fra Telenor, hvor hun p.t. er Head of Commercial Management & GTM. Tidligere har hun været hos Saxo Bank som bl.a. Business Development Manager og Equity Analyst. Hun er uddannet cand.merc fra Copenhagen Business School.

”Vi ser frem til at få Kine Kristin Kjærnes på plads i denne nyoprettede stilling hos Nordisk Film Biografer med ansvaret for den kommercielle udvikling i vores detailhandel samt møde-, konference- og øvrige partneraktiviteter. Kine vil i stor grad kunne bidrage til Nordisk Film Biografers kommercielle udvikling og vil øge vores fokus på at fremme den oplevelsesmæssige værdi for vores mange gæster og samarbejdspartnere med en bredere forretningsmæssig agenda og mere differentierede kategorier og koncepter,” siger Casper Bonavent, der er adm. direktør for Nordisk Film Biografer Danmark.   

Kine Kristin Kjærnæs, som er født og opvokset i Oslo, glæder sig til at begynde i sin nye rolle:

”Det er meget motiverende at skulle være med til at give millioner af gæster uforglemmelige biograføjeblikke. Det er et vigtigt brancheskifte for mig, og det bliver sjovt at arbejde med et produkt, som jeg personligt har haft et tæt forhold til under hele min opvækst i Oslo, og som fortsat betyder meget for mig. I Nordisk Film Biografer står vi over for spændende udfordringer, hvor innovation, nytænkning og en data-driven approach vil skabe gode muligheder for signifikant markedsdifferentiering og eksperimenterende koncepter,” siger Kine Kristin Kjærnæs. 

Med ansættelsen af Kine Kristin Kjærnes er Casper Bonavents ledelsesteam i Nordisk Film Biografer Danmark på plads. Tidligere på måneden blev det offentliggjort, at Michael Sørensen er tiltrådt som Head of Marketing & Film.