picture-nf-fonden-web

PictureThis_17: Filmens fremtid på Green Screen og Smartsuits

04.10.2017

Spielbergs produktionsdesigner, Smartsuits og det perfekte billede var et udpluk af noget det man kunne opleve til PictureThis_17.

2017 var året hvor Nordisk Film Fonden for første gang afholdte PictureThis_ som blev organiseret af Filmværkstedet i København. PictureThus_ handler om at klæde danske filmskabere på til morgendagens teknologiske udvikling og sørge for, at vi kan følge med, og får implementeret teknologier i vores filmproduktioner, som kan være med til at højne det filmiske niveau. 

PictureThis_17 var en dag fyldt med mange spændende oplæg: Spielbergs produktions-designer om hvordan man kan designe en film-verden, Smartsuit Pro som er Rokokos bud på en demokratisering af motioncapture - når man optager et menneskes bevægelser direkte ind på computeren og diskussion om det perfekte billede virkelig er det, vi altid bør stræbe efter. 

PictureThis_18 er allerede i støbeskeen og vil blandt andet forsøge at besvare hvordan ny teknologi kan hjælpe os med at tænke smartere i filmproduktionen. 

lær mere om projektet generelt og PictureThis_ her