mockingjaystill

Premieren på The Hunger Games: Mockingjay Part 1 nærmer seg

06.10.2014

Billettsalget starter 26. oktober!

I dag kan Nordisk Film Distribusjon bekrefte at det blir eksklusiv gallapremiere på The Hunger Games Mockingjay part 1, på Colosseum Kino tirsdag 18. november kl. 20.30.

I fjor ble billettene til gallapremieren på The Hunger Games: Catching Fire revet bort når flere hundre Hunger Games fans stilte seg i kø for å sikre seg billetter, og dermed være først i landet til å få sett filmen.

Billettsalget på The Hunger Games: Mockingjay part 1 starter søndag 26. oktober kl 09.00 kun ved fysisk oppmøte på Colosseum kino.

«Vi har sjelden opplevd så stor interesse for en franchise som det vi gjør på The Hunger Games, og derfor er det ekstra gøy at vi også i år har norgespremiere hele to dager før USA og at det norske kinopublikummet blir blant de første i verden til å se Mockingjay Part 1. Dette er en film og en premiere som mange fans gleder seg til og vi lover å lage feststemning på Colosseum kino den 18. november og på midnattspremierene i resten av landet natt til 19. november», sier markedssjef Catrin Gundersen i Nordisk Film Distribusjon AS

26. oktober starter også salget for ordinære billetter til premierehelgen på The Hunger Games: Mockingjay part 1 i hele landet.