Trin Hjortkjær Thomsen og Camilla Hammerich

Producerduo vil skabe attraktivt miljø for udvikling af dramaserier i Nordisk Film Production

21.12.2020

Producerne Trin Hjortkjær Thomsen og Camilla Hammerich har indledt et samarbejde, i Nordisk Film Production, om at udvikle og producere seriefiktion til lokale broadcastere og internationale streamingtjenester.

Makkerskabet mellem Trin Hjortkjær Thomsen og Camilla Hammerich er opstået under udviklingen af KOMETERNES JUL, som netop er gået i optagelse med planlagt udsendelse i december 2021. Trin Hjortkjær Thomsen er producer på TV2-julekalenderen, hvor Camilla Hammerich har fungeret som udviklingsproducer. Det samarbejde har vist sig at være så konstruktivt og berigende, at de to producere nu forener deres kræfter i produktionen af ambitiøse serieprojekter, drevet af fortælleglæde, som kan engagere og skabe resonans hos seerne. 

”Den gode historie og det velskrevne manuskript er fundamentet for en original kvalitetsserie. Derfor er vores udgangspunkt, at seriens grundide helst skal udspringe fra manuskriptforfatteren selv. Historien kan være mainstream og bred, den kan være specifik og niche og den kan komme til udtryk i forskellige genrer og formater. Det kreative miljø på Nordisk Film - som tidligere har huset serier som Matador og Huset på Christianshavn – indbyder til at skabe serier i alle afskygninger” siger Trin Hjortkjær Thomsen og Camilla Hammerich.

Trin Hjortkjær Thomsen har en kandidatgrad i ledelse i kreative industrier og har læst på filmskolen Tisch School of the Arts. Hun har bl.a. produceret DNA og VILD SOMMER for TV 2 Danmark og er næste år aktuel med KOMETERNES JUL.

Camilla Hammerich har arbejdet som producer og executive producer i dansk tv i over 25 år. Hun har bla. produceret BORGEN og HERRENS VEJE for DR og er lige nu aktuel som medproducent på DRs julekalender JULEFEBER.

Nordisk Film Production er Nordisk Films eget produktionsselskab, som står bag en række film- og tv-produktioner i hele Norden. Se mere på: nordiskfilm.com