egmontboernefest

Stor børnefest på Nordisk Film

30.04.2019

Egmont står bag både Nordisk Film, Danmarks største børnebogsforlag Carlsen og Egmont Publishings mange magasiner og blade til og om børn. Nu går de sammen om en kæmpe børnefest med både Sebastian Klein, Rasmus Klump, Mattias Hundebøll, en vaskeægte Anders And-tegner, de nyeste PlayStation-spil og meget mere

Der er masser af underholdning og aktiviteter for både børn og deres voksne, når Danmarks største mediekoncern, Egmont, slår portene op til en kæmpe børnefest i en weekend i september. Festen holdes som et samarbejde mellem tre stærke Egmont-aktører; Nordisk Film, børnebogsforlaget Carlsen og Egmont Publishing-universet Vores Børn, som alle arbejder under det samme velkendte slogan; We Bring Stories to Life

Og det handler netop om at bringe historier til live, når Egmonts Store Børnefest løber af stablen i samarbejde med forfattere, som udgiver på vores forlag, og de kendte og elskede børnefigurer, som også har hjemme hos Egmont – enten i bogform, i blade eller på film. Børnene kan blive dus med dyrene med Sebastian Klein, få krammere af Rasmus Klump, møde en vaskeægte Anders And-tegner, skyde på mål med Bækager Boldklub, rocke med Mattias Hundebøll, se film i biografen, besøge den populære Olsen Banden-udstilling, spille de nyeste PlayStation spil eller få sved på panden til diskodans.

”Hvad enten børnene er tre eller ti år, er der masser af underholdning og sjove aktiviteter. Vi håber at se så mange familier som muligt til Egmonts Store Børnefest, hvor vi levendegør alt det, vi arbejder med til dagligt – i film, bøger og magasiner,” siger medarrangør og chefredaktør på magasinet Vores Børn, Mette Hovmand-Stilling.

Der kan allerede nu købes billetter til den store børnefest 14. eller 15. september til en billetpris på 90 kr. pr. person – gratis for børn under 1 år. 

Læs mere og køb billet her: https://www.egmontsbørnefest.dk

 

For yderligere information, kontakt:

Mette Hovmand-Stilling
Chefredaktør på Vores Børn, Egmont Publishing
+45 26 79 60 03
mette.hovmand@egmont.com

Lotte Lykke Simonsen
Arrangementschef, Carlsen/Lindhardt og Ringhof
+45 36 15 66 06
lls@lrforlag.dk

Kirstine Vinderskov
Kanalredaktør, Min Bio/Nordisk Film
+45 27 11 57 22
kirstine.vinderskov@nordiskfilm.com