en-chance-til-still-photo-rolf-konow

Susanne Biers EN CHANCE TIL får verdenspremiere på filmfestivalen i Toronto

23.07.2014

Det er netop offentliggjort, at Susanne Biers kommende danske drama EN CHANCE TIL er udtaget til Toronto International Film Festival, hvor filmen får verdenspremiere i "Special Presentation"-sektionen.

Susanne Bier er en gammel kending på filmfestivalen i Toronto, hvor flere af hendes film tidligere er blevet udtaget, heriblandt Hævnen som startede sit nordamerikanske indtog i netop Toronto, ligesom Den skaldede frisør også blev vist på festivalprogrammet for to år siden.

Også filmens producer Sisse Graum Jørgensen er lykkelig for, at filmfestivalen har udtaget EN CHANCE TIL:

-         Det er fantastisk, at EN CHANCE TIL får verdenspremiere på en af verdens største filmfestivaler. Det er en modig og ambitiøs film, Susanne og Anders Thomas Jensen har skabt, og jeg kunne ikke have drømt om en bedre start for filmen end en verdenspremiere på Nordamerikas førende filmfestival. Det er en perfekt affyringsrampe for filmens videre liv både i Nordamerika og resten af verden.

Den 39. årgang af Toronto International Film Festival afholdes fra 4.-14. september. Der er endnu ikke fastsat visningsdag, men det ligger fast, at Susanne Bier og filmens hovedrolleindehaver Nikolaj Coster-Waldau deltager i verdenspremieren.

Herhjemme får filmen biografpremiere 15. januar 2015. Filmen er en del af Biografklub Danmark-programmet i den kommende filmsæson og har fået tildelt samme premieredato som kæmpesuccesen Jagten havde for to år siden.