psplus-icon

YouSee i nyt samarbejde med PlayStation

24.11.2014

YouSee tager nu et nyt skridt på indholdssiden, som skal give bredbåndskunder på de høje hastigheder mere værdi for pengene.

I samarbejde med Sony PlayStation tilbyder YouSee nye bredbåndskunder et frit medlemskab af PlayStation Plus, der giver adgang til PlayStations omfattende online spilunivers.
 
YouSee har spurgt danskerne, hvad de bruger deres bredbånd til. Og udover tjek af e-mails, netbank, nyheder og sociale medier, er online-spil også godt repræsenteret på listen: tallene viser, at 25 pct. spiller over bredbåndsforbindelsen.
 
”Med den viden, vi har om danskernes brug af deres bredbåndsforbindelser, kan vi gå ind og skræddersy pakker, der støtter op om de aktiviteter, de foretrækker. Det giver os et forspring rent konkurrencemæssigt,” siger Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd, og fortsætter:
 
”Vi tror på, at tiltaget vil gøre vores høje hastigheder mere attraktive og få flere kunder til at rykke fra vores lave hastigheder over på de hurtige. Samtidig er det med til at statuere vores position på markedet som bred indholdsudbyder, der tilbyder både film, musik og e-bøger, og nu også online-spil.”
 
I det nye partnerskab mellem YouSee og Sony PlayStation får alle nye bredbåndskunder med henholdsvis 60 og 100 Mbit tilbudt et års frit PlayStation Plus-abonnement, der bl.a. giver mulighed for online multiplayer-spil – dvs. at man kan spille mod f.eks. ens venner online. Og netop online-spil er en populær tendens blandt PlayStations mange brugere:
 
”Mere end 75 pct. af vores danske brugere spiller online i dag, og der bliver kun flere. Men online-spil kræver en hurtig og stabil forbindelse, hvis man skal have en optimal spiloplevelse. Derfor giver det rigtig god mening at samarbejde med YouSee og knytte vores PlayStation Plus-abonnement sammen med deres høje datahastigheder, så vores brugere kan få den bedst mulige online-oplevelse,” siger Mette Bergholt Buhl, marketingchef i PlayStation Danmark.

Fakta

  • PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, der giver mulighed for online multiplayer-spil – dvs. at man kan spille mod f.eks. ens venner online.
  • PlayStation Plus giver adgang til eksklusive PlayStation Network-funktioner og særlige tilbud: f.eks. gratis download af min. to spil om måneden, PlayStation App, forbindelse mellem flere enheder og deling, som understøtter online-spil, adgang til beta-versioner af udvalgte spil, samt adgang til den nye funktion Share Play.
  • Nye YouSee-bredbåndskunder, der køber en 60 eller 100 Mbit-bredbåndsforbindelse, får glæde af samarbejdet.