webbanner

Nordisk Film Fonden klar til ny omgang af populær forfattercamp

24.09.2015

På ”Isbjørnens Forfatter Camp” kan manuskriptforfattere og instruktører blive bedre til at fortælle deres historier. Nordisk Film Fonden vil give filmbranchen en vitaminindsprøjtning.

Nordisk Film Fonden vil være med til at styrke professionelle manuskriptforfattere og skrivende instruktører. Sammen med Den Danske Filmskoles efteruddannelse åbnes der derfor nu op for en ny omgang ”Isbjørnens Forfatter Camp”.
 
På campen får 16 deltagere mulighed for at blive bedre forfattere. De arbejder med skriveøvelser og møder erfarne filmfolk, og forløbet er tænkt som en overbygning på de traditionelle manuskriptuddannelser.
 
I starten af 2015 blev ”Isbjørnens Forfatter Camp” afviklet for første gang. Det var en stor succes, og frem til 11. oktober kan interesserede nu søge om at komme med på den næste camp, der afvikles med to workshops. Den første workshop afholdes fra søndag den 29. november til torsdag den 3. december 2015. Den anden workshop vil ligge i slutningen af januar eller i starten af februar 2016. Datoerne for denne workshop er endnu ikke endeligt fastlagt. Mellem de to workshops er der mulighed for individuelle mentormøder med en erfaren manuskriptkonsulent, forfatter eller instruktør.
 
Tre rådgivere og moderatorer er tilknyttet projektet. Det drejer sig om instruktør og manuskriptforfatter Lone Scherfig, instruktør og manuskriptforfatter Ole Christian Madsen og forfatter og forlagsredaktør Simon Pasternak.
 
Er man professionel manuskriptforfatter eller skrivende instruktør fra Danmark, Sverige eller Norge med realiserede projekter bag sig, kan man deltage i campen. Interesserede kan henvende sig til efteruddannelsen@filmskolen.dk for yderligere oplysninger og ansøgningsskema.

Læs mere om Isbjørnens Forfatter Camp på http://efu.filmskolen.dk